Av og til sliter man!

Alle sliter av og til! Det kan være ganske så trivielle ting som å knyte skoene, bruke bestikk, sove, skjønne hvordan en dobørste fungerer, eller finne nøkkelhullet kl. 6 om morgenen samtidig som man vet at livet står på spill hvis man vekker dragen.

Man kan også slite med mer alvorlige ting som jobben, skolen, ekteskapet, penger, sykdom, krig og fred og sånn, eller å få opp lokket på syltetøyglasset.

Men man kan også slite med langt mer alvorlige ting, noe som denne videoen med all tydelighet viser.

En mann, la oss kalle han Alf, og som har lang fartstid og doktorgrad i det å vifte med en pinne (noe han forresten har mange av og som er laget i England), som har håvet tusenvis av fisk (noen av dem påstår han til og med var over halvkiloen), som lett kaster et fluesnøre flere meter på plenen under optimale forhold, som lager fluer som i beste fall ligner noe man finner mellom tærne etter 10 dager på Laksefjordvidda, som har 1 års fluefiske erfaring 40 ganger, viser i denne videoen at han også bare er et menneske. Og gjett om han sliter!

Hva er egentlig poenget her spør du?

Poenget er:

Alle sliter av og til! Det er bare å prøve og prøve igjen, før eller siden lykkes du. Og når du lykkes, så vil du oppdage at fisken er fan ikke over halvkiloen likevel!

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags