Vinteren er her!

Det snør ute. Det er ingen tvil, mørketiden og den jævla vinteren er her, allerede! Her hvor jeg bor forsvinner sola i 2 måneder hver vinter, og jo eldre jeg blir jo mer merker jeg mørketiden. Jeg føler meg jævlig gammel!

Nettet er fullt av sider som sier noe om hva man bør gjøre for å takle mørketiden, unngå vinterdepresjon. Noe man ikke bør gjøre er å bla gjennom bilder og se filmsnutter fra sommeren som var. Det vet jeg for det er akkurat det jeg sitter og gjør nå. Og det hjelper egentlig ingenting. Jeg blir faktisk bare mer deprimert når djevelen på skuldra hvisker i øret mitt: Bare et halvt år til neste gang du kan fiske.

Og hva gjør man når man har tusenvis av bilder og mange timer med film? Jo, man fordeler byrden, sørger for at andre også må lide og bli minnet på at det er veldig lenge til sesongen starter. Så her er en liten filmsnutt fra en liten elv sørpå. Det kan fort komme flere utover vinteren. Og husk, det er jævlig lenge til sommeren er her!

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags