Uten håv

Alle vet at man får de største fiskene når man er uten håv. Likevel drasser de fleste fluefiskere rundt på en. Ambisiøse McLean-håver med vekt opp til 25kg og ekstra dypt nett, eller Bærumshåver i ekte imitert edeltre med britisk imperiesus, som vi henger i en krok på ryggen eller stapper ned i beltet på rumpetaska. I ren frykt for å miste den store, som vi neppe vil få, siden vi nettopp klamrer oss til håven som en krykke i livet.

Vi i Utras slår et slag for å la håven ligge. Ikke hjemme, men et stykke unna deg når du fisker. Når den store tar flua har vi nemlig løsningen. Det er egentlig genialt enkelt, og du så det først her.

Vi beklager på forhånd for musikken...

Og har du ikke håv så bør du skaffe deg en, og hvorfor ikke da gjøre som Sondre gjør her:

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags