Et bilde (eller to)

For oss fluefiskere er det lite som er så fint som å sitte og se en ørret på nært hold stige sakte og slurpe i seg en døgnflue fra overflaten. Men det er heller ikke uvanlig at de tar feil og istedenfor et fint lite måltid slurper de i seg pinner, gress, sneiper eller trær (det er store ørreter i hemmeligelva). Sånn sett minner den jo litt om en toåring som skal smake på alt fra sand til hundedrit.

Her er et bilde av en ørret som av alle ting slurper i seg en edderkopp, og bildet tatt rett etterpå viser at en ørret også kan vise synlig anger over egne handlinger, litt sånn 'Ohhhh shit, ka gjor æ no...?!'

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags