Et bilde

De som har fulgt oss en stund (ja, det er utrolig nok noen mennesker der ute som følger med på hva vi gjør) husker kanskje at vi hadde en serie vi kalte Ukas bilde for en tid tilbake. Av forskjellige årsaker som vi ikke kan huske ble denne serien etterhvert avsluttet.

Vi har etter noen år i tenkeboksen besluttet å ta opp tråden igjen. Vi tror nemlig fortsatt på bildet som medium og at det kan evne å formidle litt av essensen og det spektrum av følelser man kan oppleve på fisketur. Det at redaksjonen sitter på titusenvis av bilder som de ikke vet hva de skal gjøre med har selvfølgelig ingenting med dette å gjøre...

Klok av skade har vi valgt å kalle denne serien for Et bilde, så følg med, kanskje kommer det bilder ut med ujevne mellomrom som kan være verdt å se på!

Alf legger ut en stram line i hemmeligelva uten å vite at det ikke er en eneste fisk i nærheten. Jeg sa selvfølgelig ingenting der jeg stod med god utsikt, for bildet er viktigere enn tusen ord eller noe sånt!

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags