My River

Film og musikk passer godt sammen. Utvalget av fiskefilmer er stort, og selv om vestlendingene over dammen troner høyest, vil amatører og profesjonelle fra Skandinavia opp og frem. Utras er ikke en av de, og hvis du trodde at vi var på vei til å bli seriøse kan du bare slappe helt av.

Det som imidlertid er interessant er hvordan valg av musikk kan gi den rette stemningen i en fiskefilm. Og med all teknologi i verden, fra midi til sampling, er det fortsatt ingenting som slår en god gammeldags western-style kassegitar og et subtilt piano fra brødrene i Fette vilt. Eller som vår venn, Torbjørn, en gang sa: Når du først er ute i naturen, så kan det godt være ekte...på en måte.

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags