Besserwizzer

"Det er utrolig at dere er så ydmyke, siden dere er så dyktige fluefiskere" var det noen som sa til oss i Utras. Det var naturligvis hyggelig sagt, men samtidig veldig unødvendig. For det første så skulle vi (jeg) akkurat til å legge ut et perfekt kast på en steady vakende ørret som vi (igjen, jeg) med 150% sikkerhet hadde anslått til 3,5kg, og da er det best at folk bare ser og lærer. For det andre så vet vi utmerket godt at vi er ydmyke. Det er ikke noe å mase om.

"Stor fisk...ja visst faen!" Hvis du lurer på noe angående fluefiske, spør en bedreviter da vel!

Som du skjønner så kan vi mye om oss selv, det å være ydmyk, og hvordan man kaster perfekte kast på veldig stor ørret. Men vi kan også en hel del om andre ting. Det har Sondre dokumentert ved å klippe og lime litt i videoarkivet. Her kommer redaksjonens pedagogiske potensial tydelig frem. Vi tar ofte til oss ny kunnskap ut fra prinsippet om at "de stridige lærdes", og vil anbefale det til andre som fisker sammen.

Visste du forresten at klugscheisser er et mye bedre ord enn besserwizzer, da det blant annet tar høyde for intellekt og vekttall? Ikke det nei. Nå vet du det.

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags