Utras på YouTube

Har dere fått med dere at det blir vanligere og vanligere at bloggere dukker opp på TV? Det har vi! Halve redaksjonen bærer på en drøm om å ligge i høyet på Farmen Kjendis, tryne på yttersidas beste skaresny iført lekre bergansplagg og rando-ski, eller i det minste bli intervjuet på "Fisk og Preik", slik Tommy har blitt.

Men skal vi nå sånne mål, så nytter det ikke å forbli et viralt fenomen i Sør-Lenangen og Indre Billefjord alene. Vi har derfor gått til det skritt å hyre inn en SoMe-konsulent, som har rådet oss til å slutte å publisere våre videoer på Vimeo. Ekte bloggere har sin egen kanal på YouTube, sies det. Så da blir det sånn.

Forhåpentligvis blir det enklere for dere lesere (spesielt dere fra de ovennevnte kjerneområdene våre) når dere vil finne frem til en gammel episode av Fette Vilt.

Ærlig talt så er vi gledelig overrasket over at så mange har satt pris på vår uslipte stil, og skal vi tro våre videografer så vil enkelhet og total mangel på selvkritikk fortsatt være en del av mantraet vårt. Det finnes mengder av proffe produsenter der ute som leverer skyhøy kvalitet på videoene sine, med lange introer av svaiende gresstrå og fin musikk. Det nivået når vi nok aldri. Men vi skal i hvert fall få levere fiskescener preget av ekte glede, samt mange falske spor til dere som jakter på Hemmeligelva.

You Might Also Like:
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags