Redaksjonen

Erlend Welde
 
Lærer, med utdanning i utmarksforvaltning. Sertifisert instruktør i fluekasting. Har tidligere jobbet med salg av tur- og fiskeutstyr, og holdt en rekke kurs og foredrag om fluefiske. Mangeårig reiseleder for ørretfisketurer på Kolahalvøya. Elsker fluefiske i ferskvann. Synes at fluebinding og sjøørretfiske i havet er kjedelige, men nødvendige onder. Småbarnsfar i tidsklemma. 
Sondre Ørret Beck Sletten
Lærer og prosjektleder. Sertifisert naturguide med lang erfaring i å ta med turister både bortover og nedover fjellet, sommer som vinter. Kreativ kraft i Utras og øverste ansvarlige for filmproduksjon. Kaster med flue etter alt som rører på seg, uten å følge konvensjonelle metoder. Har fanget torsk på myggklekker og drømmer om å kroke elg på steinfluenymfe, presentert med Leisenring Lift.
Tommy Josefsen
Jobber med salg av fluefiskeutstyr for Flyfish Europe. Skriver derfor ikke om utstyr for Utras.net. Er en dyktig fluekaster med en- og tohånds, med lang erfaring som instruktør. Har stålkontroll på det meste innen fluefiske. Opptrer mest foran kamera på Utras. Pipestemmen som oppstår når Tommy kroker stor fisk har blitt et viralt fenomen. 
Raymond Eilertsen
Geolog med doktorgrad, som til daglig jobber ved NGU i Tromsø. Fisker mest etter ørret, men av og til nedverdiger han seg til å kroke en laks. Gordonsetteren Tinka er fast følgesvenn. Reiser jevnlig til hemmeligelver i utlandet. Tålmodig luring med tørrfluefanget brunørret på over 5kg på merittlisten.
Erik Roan
Offshorearbeidende småbarnsfar med rar dialekt og høyt energinivå. Redaksjonens ferskeste fluefisker, som nylig også har blitt hekta på fuglehund. Forsøker å administrerer to barn og to pointere når han er på fastlandet. Det gir lite rom for å ligge på bredden og vente på klekkinger. Fanger likevel store fisker.
NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags