Hemmeligelva

Den mye omtalte Hemmeligelva ligger nord for Mjøsa, øst for Vestfold og sør for Frans Josefs land. For å komme deg dit må du ha tilgang på sjark, spark, ATV og hest. Vær imidlertid obs på at Hemmeligelva kan være vanskelig å finne, og skulle du være så uheldig å møte på folk i elva, så er det nok bare en av oss i Utras-konsernet. Eller Professor Drøvel.

Hemmeligvannet

Du trenger en god porsjon flaks for å finne det sagnomsuste vannet. Eller, for å være mer presis; vannene. De ble første gang omtalt i ei gammel bok da illusjonisten Moses delte ett vann i to, og skal etter sigende derfor holde fisk av bibelske proporsjoner. Ryktene sier at en fisk kan mette 2500 mann! Gjerne med litt brød til.

Hemmeligfjorden

Fjorden har gjennom årene gitt oss mye fisk, neglsprett, forfrysninger, og hodebry. Hvis du ikke vil gå over fjellet på 1000 moh, må du ha båt. Og haill. Durabelige mengder haill!

Playa del Secreto (Hemmeligstranda)

I likhet med Hemmeligfjorden er også dette en god dagstur. Belønningen er ofte at du får morsomme fisker, sand mellom tærne, solstikk, malaria og magesjau. Husk visum!

NyeUtrasForslag (9 of 16)
NyeUtrasForslag (15 of 16)
NyeUtrasForslag (6 of 16)
NyeUtrasForslag (3 of 16)
NyeUtrasForslag (5 of 16)

Har du noe på hjertet? Ris og ros? 

Search by Tags